29 Ekim 2010 Cuma

Allen Iverson Bjkct'ye imzayı attı

(İmza töreninden ilk görüntü)
Son birkaç haftadır Beşiktaş Cola Turka adı ile anılan Allen Iverson sonunda imzayı attı.
Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylentiden sonra yerel basında büyük yer bulmuş hatta dünyada konuşulan bir konu haline gelmişti. Kulübün ön bir anlaşmayı Amerika'ya Allen'a yollayıp imzalandığı söylendi. Ardından Başkan Yıldırım Demirören Amerika'ya giderek Allen Iverson ile masaya oturdu ve söylenilene göre 1yıl opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaştı.Yine tam kesin olmamakla beraber Iverson'la seneliği 1.5 milyon $ ya da 2 milyon $ 'a anlaşıldığı söyleniyor. Herhalde önümüzdeki günlerde Bjkct cephesinden kesin bir açıklama gelir.

Beşiktaş kulüp , ülke ve Avrupa basketbol tarihinin en büyük basketbolcu transferine imza atmış oldu.Çok akıllıca bir transfer oldu onlar adına.Milyon dolarlar yatırsalar böylesine bir reklamı tüm dünyaya yapıp kulüp prestijini yükseltemezler idi. Böylesine büyük bir isimle anlaştığı için herhalde öncelikle Türk kulüpleri ve Avrupa kulüpleri içten içe Bjkct'yı kıskanıyorlardır. Allen Iverson'ın transferi sadece Beşiktaşlıları değil özellikle Türkiye'deki basketbol severler için büyük bir sevinç kaynağı. Hatta Beşiktaş'la Euro cup'ta karşılaşacak takımların taraftarları da bundan nasiplenecek.

Buradan tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum takımlarına çok büyük bir isim katıldı.Herhalde artık yıllardır dolmayan o basketbol sezonu Allen Iverson'ın gelmesiyle hiç boş kalmayacaktır. Ve tabi sadece Beşiktaşlılara değil tüm basketbol severlere Allen Iverson transferi hayırlı olsun.

(Iverson Bjkct formasıyla ilk kez)
Not: Fotoğraflar ve imza töreninden bilgilendirme için Oray Eğin'e teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder