12 Kasım 2010 Cuma

Zorda olsa Pertev gençlerde yine galip

Genç erkekler beyaz grupta perşembe günü 20:00'da Bayrampaşa spor salonunda başlayan Pertevniyal-Işık spor maçını zorda olsa 80-74lük skor ile kazanan taraf Pertevniyal oldu.

Karşılaşma her iki takım adına da tutuk başladı ve karşılıklı dönülen boş hücumlar ile skor üretmekte zorlanıldı.
Maçın 3.dakikasında 24 saniye göstergesinde yaşanan sorun ile maç durdu ve yaklaşık 5 dakika sonra arızanın giderilmesi ile maça kaldığı yerden devam edildi. Periyot başındaki tutukluk periyotun geneline de yayıldı ve ilk periyot 16-19 Işık üstünlüğüyle geçildi.
2.periyot ritmini bulan Pertev periyot içerisinde bulduğu küçük seriler ile geriden gelip öne geçti ve soyunma odasına 41-38 lik skorla gitti.
Soyunma odasından dönüşte 3.periyota iyi başlayan ekip Işık spor oldu ve çok geçmeden rakibini yakalamayı başardı ve durumu 44-44'e getirdi. Periyot boyunca rakibinin ensesinde oldu , bu periyotta 57-55 tamamlandı.
4.periyot izleyenlerin ve oynayanların nefesini keser cinsten bir periyot oldu. Pertev farkı açıp maç sonuna rahat girmek isterken Işık spor rakibini bir saniye olsun rahat bırakmıyor ve farkı sürekli 5sayının altına kritik durumda tutuyordu. Hücumdan sonra savunmaya geri dönmekte güçlük çeken Pertev'e Işık'ın hızlı hücumdan bulduğu sayılara bir türlü engel olamadı ve maç son saniyelere kadar başa baş geçildi.Maç sonu ise gülen ekip 80-74lük skor ile Pertevniyal oldu ve galibiyetlerine serisine zorda olsa devam etti.

Maçtan fotoğraflar ;
Pertev-Işık hava atışı
Pertev benchi


Masa'da 24 saniye krizi 

#10 Yiğit Can serbest atış çizgisinde

Tayfun 

Pertev benchinden bir kare daha

Pota altında Ramazan






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder