21 Kasım 2010 Pazar

Allen Iverson'lı BeşiktaşCT antremanı

Bugün oynanacak olan Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker derbisi öncesi dün Akatlar'da yapılan son antremandan notlar ve fotoğraflar.


İsmail Şenol abinin aracılığı ile görüştüğüm  Philadelphia Inquirer için önce Fenerbahçe Ülker antremanını izleyip Allen Iverson'la ilgili röportaj yapılan Lynn Greer'a fotoğraf çektim daha sonra Beşiktaş Cola Turka'nın antremanına kalarak asıl adam Allen Iverson'a fotoğraf çektim.


Fenerbahçe Ülker antremanın sadece kondisyon ve şut bölümünü basına açık yaptı daha sonra taktiksel çalışmaya geçtiklerinde Fbü oyuncuları ve yetkililerinin dışındaki herkes salondan çıkarıldı.


Beşiktaş Cola Turka antremanın tamamını basına açık yaptı. Zaten basın olarak sadece Allen Iverson'a takibe gelmiş yabancı basın mensupları vardı. Siyah ve Beyaz takım olarak 5'erden 15 dakikalık 2 tane maç yapıldı. Maç esnasında Cevher ile Feder arasında bir pozisyonda Feder'in geri koşmayıp adamını tutmamasıyla ilgili küçük bir tartışma yaşandı ve ortam geldi. Andrew Ogilvy terlikleriyle geldiği antremanda kenarda oturdu ve sadece takımı izledi. Her hangi bir sakatlığı olup olmadığını bilmiyorum.


Allen Iverson'ın keyfi yerinde gibi gözüküyordu. Yabancı oyunculardan renkdaşı Chatman , Türk'lerden ise Serhat Çetin ile yakındı. Tabi renkdaşı Chatman ile hepsinden daha iyi anlaşıp antreman boyunca şakalaştılar. Savunmada varlığı ve yokluğu bir olan Iverson antremanın sonlarına doğru attığı şutlarda daha ısınmış ve formunu buluyormuş gibi gözüktü.


Bakalım bugün derbide bizi neler bekliyor ...


Fotoğraflar ile Iverson ve Bjkct antremanı ;

Eski dostlar Lynn Greer ve Allen Iverson

Yüzü gülüyor.

Eğlenmeye devam.

Beşiktaş CT antremanı










#4 Allen Iverson

1 yorum: