12 Kasım 2010 Cuma

Fenerbahçe Ülker gençlerde de galip

Perşembe günü 18:30'da Bayrampaşa spor salonunda oynan Yeşilyurt - Fenerbahçe Ülker maçı 64-81'lik skorla  Fenerbahçe Ülker kazandı.

Yüksek tempoyla başlayan maç karşılıklı sayılar ile geçildi. Fbü'in son saniyede bulduğu üçlük ile periyot 23-24 tamamladı.
2.periyot başında topun oyna sokulması ile ilgili pozisyonda Fbü koçu ile hakemler arasında bir gerginlik yaşandı daha 2.periyotun 4.saniyesinde Fbü koçuna teknik faul geldi. Fbü'li oyuncular maça daha çok asıldı ve çaldığı toplarla bulduğu hızlı hücumların yanı sıra 3lüklerle maçı kopardı ve soyunma odasına 39-53 üstün gitti.
2.yarıya Yeşilyurt hızlı başlayıp rakibini yakalamaya çalışmasına rağmen Fbü buna pekte fırsat vermedi ve farkı korumayı başardı. Yeşilyurt'u maça #10 numaralı oyuncularının üst üste 3lükleri bağladı. Bu periyotun bitimine 1 dakika aldığı teknik faul ile azalan fark (62-72) bir anda 62-76'ya çıktı. 3.periyotta 64-81 tamamlandı.
Geride kalan sürede bulduğu farkı korumayı başaran Fenerbahçe Ülker maçı 78-94 kazanmayı başardı.

Maçın adamı Yeşilyurt ekibinden 10 numaralı oyuncuları. Sahanın her noktasında her görevi üstlendi. Kimi zaman yarı sahaya top taşıdı bir oyun kurucu görevini üstlendi kimi zaman pota altında ribaunda girdi ve genelde de sağlam şutu ile bulduğu sayılarla takımını ayakta tuttu.

Fotoğraflarla maç ;

#7 Kerem Hotiç ile Fbü hücumu

Fbü koçuna teknik faul

Yeşilyurt #10 numarası

#5 Erbil Eroğlundan savunma



Yeşilyurt #10numarası dış şut

#7 Kerem Hotiç'ten 3 lük


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder