6 Aralık 2010 Pazartesi

Deplasman tribününe saygı #5 Banvit

  

Deplasman tribününe saygıda bu sefer GSCC-Banvit maçı içinde Bandırma'dan İstanbul'a gelen   600 kişilik Banvit taraftarı yer alıyor.
TBL 8.hafta mücadelesinde Galatasaray Cafe Crown evinde Banvit'i ağırlarken misafir ekip Banvit İstanbul deplasmanında hiçte yalnız değildi arkasında maç boyu kendilerine destek veren 600 kadar taraftarları vardı.
İstanbul deplasmanına 11 servis otobüsü ve 2 şehirler arası otobüsle gelen Banvit taraftarı Abdi İpekçi otoparkından salona polis kordonu eşliğinde giriş yaptı. Kendilerine ayrılan yeri hınca hınç dolduran Banvit taraftarı takımlarını bu zorlu atmosferde yalnız bırakmayarak onlara itici güç oldu.
Banvit'in ilk ve tek taraftar grubu olan Uni-Banvit bu organizasyonun başını oluşturuyordu. Forma , atkı ve bayraklarıyla tribüne renk kattılar.
Galatasaray gibi büyük bir taraftar kitlesine sahip bir takımın evine gitmelerine rağmen salonda çokça kez seslerini duyurdular. Sadece kendi takımlarını destekleyip rakip takım ve taraftara küfür etmeden tüm maç boyunca örnek bir taraftar portresi oluşturdular. 
Maç sonu yine birkaç kendini bilmez Galatasaray ''taraftarı'' küfür ve el hareketi yapıp tahrik etmeye çalışsa da hiç bir şekilde karşılık vermeyerek en güzel cevabı verdiler.
Takımlarının yenilmiş olmasına rağmen tribüne çağırıp alkışladılar ki buda çok güzel bir hareketti.
Deplasman candır deplasman sporun güzelliğidir bu güzelliği en iyi şekilde yerine getiren Banvit taraftarlarına özellikle Uni-Banvit grubuna kendim bir taraftar olarak teşekkür ediyorum.
Fotoğraflar ile Banvit deplasman tribünü ;







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder