21 Aralık 2010 Salı

Pertev'den hayati galibiyet

TB2L'de 10. haftanın açılış maçında Pertevniyal deplasmanda FMV Işık spor'u 63-60 yenmeyi başardı.
Karşılaşmaya çok iyi başlayan Pertevniyal çok geçmeden farkı açmayı başardı. Ev sahibi FMV Işık ise hem Pertev savunmasından hemde çember içinden çıkan toplarıyla bu periyot sadece 5 sayıda kaldılar (5-17 Pertev).
2.periyot ise bu sefer Pertevniyal hücumda istediğini bulamadı ve bu periyotu sadece 8 sayı ile kapattı.FMV Işık'ta çok sayı atamayınca fark korundu ve soyunma odasına 15-25'lik Pertevniyal üstünlüğü ile gidildi.
Soyunma odasından dönüşte ilk yarının tam aksi bir oyun ile karşı karşıyaydık. FMV Işık ilk 2 periyot attığı sayının toplamından 12 sayı daha fazla sayı bulurken Pertevniyal'de buna karşılık 22 sayı ile cevap verdi (42-47 Pertev).
Son periyotta her iki takımda daha dengeli oynasa da bir yandan da kazanmak zorunda olmaları nedeniyle üzerilerinde müthiş bir baskı vardı. Bu periyotta da sayı üstünlüğü (18-16) FMV Işık sporda olsa da Pertevniyal ilk periyot yaptığı farkın getirisi olarak maçı 3 sayı fark ile 63-60 kazandı.


Hafta içi Efes-Pao maçında Efesin 18 sayı farkının zamanla kapandığı gibi Pertev'inde 17 sayılık farkın zamanla kapanmasına engel olması A takım ve Pilot takım arasındaki benzerliği ortaya koyması acısından değişikti.

Maçtan fotoğraflarım ; 

#4 Ramazan Tekin


#10 Yiğit Can Vardal

#12 Ömer Sancaklı


Resim yazısı ekle

#10 Yiğit Can Vardal

#14 Ramazan Tekin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder