6 Aralık 2010 Pazartesi

Cimbom savunmayla kazandı

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 8.haftada evinde Bandırma ekibi Banvit'i ağırlayan Galatasaray Cafe Crown Banvit'i 61-52 mağlup etmeyi başardı. 


Sezona üst sıraları hedefleyerek çıkan 2 takımın karşılaşması tam bir savunma savaşına döndü. İki takımda savunmasının sertliği ile maç 61-52 gibi düşük bir skor ile tamamlandı. 
Beklenenin aksine maçı başından koparan Galatasaray Cafe Crown rakibinin tüm çabalarına rağmen farkı korudu ve çok önemli bir galibiyete imza attı.
Maça 6-0 lık seriyle başlayan Gscc savunmadaki başarısıyla Banvit'in düzenini bozdu ve sayı bulmalarına çokta kolay imkan vermedi. Zaman zaman savunma ve baskıya karşı Banvit top kaybını arttırdı ve farkın açılmasına engel olmadı. Hücum düzenin bozulmasıyla da Banvit'li oyuncular panikle erken 3 sayılık atışlara yöneldiler. 
Son periyot bir ara Banvit farkı azaltıp yakalar gibi olsa da Gscc kırılma noktasında yine üstün olan ekipti ve evinde Banvit'i 61-52 mağlup etti.


İstatistikler ;


Galatasaray Cafe Crown 
25/45 iki sayılık , 3/19 üç sayılık ve 2/11 serbest atış.
Joshua Shipp  12 sayı , Caner Topaloğlu 2sayı , Preston Shumpert 10 sayı , Taylor Rochestie 7 sayı , Tutku Açık , Luksa Andric 12 sayı  , Radoslav Rancik 4 sayı , Haluk Yıldırım  6 sayı , Evren Büker 2sayı , Ermal Kuqo 6 sayı .


Banvit
17/41 iki sayılık , 3/12 üç sayılık ve 9/16 serbest atış.
İbrahim Yıldırım 2 sayı ,Barış Ermiş 4, Mutlu Akpınar 8 , Charles Davis  7, Yiğitcan Turna 5 , Keith Simmons 3 , Vladimir Golubovic 13 , Antonio Graves 2, Bora Hun Paçun 4, Lance Willams 4 sayı.


Maçtan fotoğraflarım ;












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder